Meer vergoeding
voor inbraakschade

Met behulp van contra-expertise

Is er bij u ingebroken? Dan moet u de inbraakschade melden bij uw verzekeraar. Helaas zien wij dat verzekeraars lang niet altijd meewerken, waardoor u als gedupeerde ook dikwijls niet de juiste vergoeding ontvangt. Daarvoor heeft u extra hulp nodig, in de vorm van contra-expertise.

Onze contra-expertise is volledig onafhankelijk, waardoor wij uw inbraakschade eerlijk en realistisch kunnen vaststellen. Daarna gaan wij in gesprek met uw verzekeraar om tot de juiste vergoeding te komen. Wij zetten ons in voor úw belangen.

Voordelen met contra-expertise

 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • U staat er niet langer alleen voor

 • Een frisse kijk op schade

 • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Klanten geven ons 5 sterren voor onze contra-expertise diensten.

“Onrecht is rechtgezet”

Dhr. H. Hurkmans

“Na afwijzing van een inbraakclaim door onze verzekeraar, besloten we contact te zoeken met Schadeoplossing Nederland. Vrijdag een telefoontje gepleegd en in het weekend alle informatie aangeleverd. Maandagochtend al een belletje dat er dinsdag een expert van hen in de buurt was. Deze heeft vervolgens bekeken wat de situatie was en wist hoofd- en bijzaken goed van elkaar te scheiden.

Tot onze verbazing kregen wij een dag later een mail van onze verzekeraar. Zij hadden de zaak nog eens bezien en toch besloten uit te keren. Dit kon geen toeval zijn.”

Direct uw schade bij ons melden

Met welke schade heeft u te maken? *

Liever een contactformulier om uw schade te melden? Klik hier.

Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *

Waarom onze hulp na inbraak inschakelen?

Omdat wij u volledig kunnen ontzorgen.

Er zijn een behoorlijk aantal voordelen wanneer u ons inschakelt als contra-expert bij inbraakschade. Het belangrijkste voordeel: wij zijn volstrekt onafhankelijk van verzekeraars. U bent degene die ons inschakelt, níet de verzekeringsmaatschappij. Kortom, wij stellen uw belangen altijd voorop. Een aantal voordelen:

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Ook aandacht voor alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Hulp van begin tot eind

 • Indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Kosteloos de juiste vaststelling van uw inbraakschade

“Na inbraak kan onze contra-expert de schade onafhankelijk bij u komen vaststellen. Vervolgens gaan wij in gesprek met uw verzekeraar zodat u de juiste vergoeding voor uw inbraakschade ontvangt. Meer resultaat, minder zorgen.”

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • Geweldige hulp

  "Geweldige hulp"

  Snelle actie, komen hun afspraken na. Super bedankt!

  Dhr. A. Hamzat

  Utrecht

 • Super service en goed geholpen

  "Super service en goed geholpen"

  Toen ik niet eens was met de uitspraak van mijn eigen verzekering, heb ik contact opgenomen met Schadeoplossing. Het telefonisch contact ging heel goed en heb ook goede tips gekregen die ik heb toegepast. Toen mijn verzekering toch niet wilde luisteren en hun eigen voorwaarden wilde naleven heb ik Schadeoplossing ingeschakeld. Die zijn hiermee meteen aan de slag gegaan en stonden zelfs 2 dagen later op de stoep om de schade te bekijken. Het werd snel opgepakt en het resultaat is boven mijn verwachtingen. Al met al, super service en goed geholpen. Een echte aanrader als je vast loopt met je verzekering!

  Dhr. N. Verbaarschot

  Noord-Brabant

 • Nemen je zorgen uit handen

  "Nemen je zorgen uit handen"

  Geweldig geholpen door dit bedrijf. Waar je door je eigen verzekering min of meer aan je lot wordt overgelaten en het zelf maar moet uitzoeken, gaan zij aan de slag voor je en nemen je zorgen uit handen. Wel zo fijn als je net in de ellende zit.

  Dhr. J. van den Berg

  Zuid-Holland

 • Zeer goed geholpen

  "Zeer goed geholpen"

  Zeer goed geholpen door Schadeoplossing Nederland. Ik zou het zeker iedereen aanraden die vastloopt met zijn expert. Hij nam al het werk en stress over. Zeer Zeer tevreden!

  Dhr. F. Habtat

  Noord-Holland

Er is bij mij ingebroken, en nu?

Wij zijn onafhankelijke experts bij inbraakschade

Als er is ingebroken in uw woning, moet u de inbraak zo snel mogelijk melden bij de politie en uw verzekeraar. Wellicht kunt u in de tussentijd foto’s maken van de schade zonder de spullen aan te raken. Wees daar wel heel voorzichtig mee, omdat er tijdens het politieonderzoek nog sporenonderzoek wordt uitgevoerd. Ga ook nog niet beginnen met het ruimen en herstellen van de schade. Dit kan pas wanneer uw verzekeraar daar toestemming voor heeft gegeven en wanneer u tevreden bent met de aangeboden vergoeding. Geeft uw verzekeraar toestemming, maar bent u niet tevreden met de hoogte van deze vergoeding? Schakel dan onze onafhankelijke contra-expert in. Hij komt de schade eerst nogmaals vaststellen, zodat hij u vervolgens professioneel kan bijstaan.
Een contra-expert kan u bijstaan tijdens het claimen van uw inbraakschade, waardoor u een hogere vergoeding van uw verzekeraar ontvangt. Hierdoor hoeft u minder last te hebben van stress en gepieker. Wij nemen al het regelwerk van u over, zodat u de dagelijkse gang van zaken weer snel kunt oppakken. ‘Meer resultaat, minder zorgen’ noemen wij dat.
Als u het heeft over inbraakschade, denkt u als eerste aan de toegebrachte schade aan sloten, scharnieren, ramen, deuren en al het andere materiaal dat kapot gemaakt is om in te breken. Dat is niet het enige dat onder inbraakschade valt. Ook het verlies en de beschadiging van uw inboedel wordt als inbraakschade aangemerkt.
Heeft u inbraakschade aan uw deuren, kozijnen, of scharnieren? Dan spreekt u uw opstalverzekering hiervoor aan. Zijn er spullen beschadigd of gestolen? Dan kunt u aanspraak maken op uw inboedelverzekering. Wilt u contra-expertise inschakelen? Dit kan onder een van beide verzekeringen.
Een inbraak in uw woning geeft u een onveilig gevoel. Dat zal ook nog een tijdje zo blijven, maar na verloop van tijd komt het ‘oude’ gevoel van veiligheid wel weer terug. Om dit proces te bespoedigen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een politiekeurmerk. Uw huis wordt dan grondig op zwakheden onderzocht, waarna een deskundige van de politie u zal adviseren over betere beveiliging van uw woning.