Wat is een
uitkering?

Dit is een uitkering

Een uitkering is een geldbedrag dat aan iemand dient te worden uitgekeerd wanneer er recht op is. Op gebied van verzekeringen is er recht op een uitkering wanneer er een schade is ontstaan welke gedekt is in de polisvoorwaarden. Aanspraak maken op een uitkering gaat via de verzekeraar door middel van een schadeclaim.

Een contra expert kan helpen om het recht op een uitkering bij een verzekeraar kenbaar te maken. Ook kan deze voor de rechthebbende opkomen zodat de hoogte van de uitkering juist en eerlijk is.

Een uitkering komt meestal niet vanzelf. Men dient aanspraak te maken op de uitkering wanneer men daar recht op denkt te hebben.

afb. 1 Een uitkering komt meestal niet vanzelf. Men dient aanspraak te maken op de uitkering wanneer men daar recht op denkt te hebben.

Link naar deze pagina

kopiëren
Schadeoplossing Nederland helpt gedupeerden met water-, brand-, inbraak- en stormschade. U kunt ons te allen tijde inschakelen of vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies. Vul onderstaand formulier in of bel 088 – 888 5000 voor raad en daad.

Ontvangt u de juiste vergoeding?

Binnen 24 uur een antwoord, helemaal vrijblijvend. Of bel: 088 – 888 5000

Of bel: 088 – 888 5000