Waterschade aan Laminaat Of Houten Vloer? [Verzekering info]
  • Beoordeling van auteur
  • Beoordeeld 5 Sterren
  • 100%

  • Waterschade aan Laminaat Of Houten Vloer? [Verzekering info]
  • Beoordeeld door
  • Geplaatst op:
  • Laatst bewerkt op: 15 januari 2021

Waterschade aan uw laminaat of houten vloer

Waterschade aan uw laminaat of houten vloer kan ervoor zorgen dat uw laminaat bol staat en uw houten vloer houtrot begint te vertonen. Dit kan ervoor zorgen dat uw vloer (deels) moet worden vervangen. Uw verzekeraar kan u behoorlijk tegenwerken met de schadevergoeding, waardoor u uw vloer niet volledig kunt laten herstellen. Dit artikel geeft u onder andere meer informatie over wat een onafhankelijk expert, de contra-expert, voor u kan betekenen. Wij helpen u om de juiste en eerlijke schadevergoeding te ontvangen.

Extra expertise bij waterschade.

Oneens met uw verzekeraar over
de uitkering van uw schade?
Wij helpen u graag verder.

Meer informatie

Direct een contra-expert bij schade aan uw vloer!

Het komt regelmatig voor dat gedupeerden het niet eens zijn met de uitkering van de verzekeraar. Om dit te voorkomen, is het verstandig zo snel mogelijk een contra-expert in te schakelen. Een schade-expert is meestal niet volledig onafhankelijk in het beoordelen van de schade: hij of zij werkt immers voor de verzekeraar of wordt ingehuurd door de verzekeraar.

Expertisebureau Schadeoplossing Nederland B.V. werkt voor geen enkele verzekeraar. Dit maakt het voor ons mogelijk om een waterschade aan uw laminaat echt onafhankelijk te beoordelen. Voor gedupeerden zorgt dit vaak voor een aanzienlijke stijging van de schade-uitkering. U bent daardoor beter in staat om de waterschade aan uw laminaat of houten vloer te herstellen.
Wij kijken niet alleen naar de oppervlakkige schade die is aangericht, maar ook naar de eventuele onderliggende gevolgschade.
Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe wij een waterschade aan het laminaat zouden kunnen inventariseren. Houd er echter rekening mee dat elke schade anders is. Daarom zou de inventarisatie bij u anders kunnen gaan dan in onderstaand voorbeeld.

Kom er eenvoudig en snel achter of u recht heeft op een hogere vergoeding voor de waterschade aan uw laminaat of houten vloer.

afb. 1 Kom er eenvoudig en snel achter of u recht heeft op een hogere vergoeding voor de waterschade aan uw laminaat of houten vloer.

Check nu de mogelijkheden!

Klantervaringen

Google klantervaring

Reviewscore

4,8/ 5

Google waardering score

Op basis van 77 ervaringen

Vragen?

Snel geholpen worden met uw schade? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

contra expertisebureau bellen

088 – 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Stuur bericht!

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

Google review

Dhr. R. Jansen

Professionele organisatie met oog en oor voor detail. Afhandeling van de waterschade was door de komst van Schadeoplossing snel geregeld. Dank voor de hulp.

5 sterren beoordeling voor de contra expertise van Schadeoplossing Nederland B.V.